Swing Cité


Swing Cité opende 3 jaren de deuren. Tijdens de Gentse Feesten kon je in het Baudelopark – Rembert Dodoensdreef – tien dagen lang genieten van een swingprogramma om U tegen te zeggen. Live muziek, special acts, dansinitiaties en all star DJ’s zorgden voor een rijk gevuld (dans)programma. Zowel professionals als amateurs kwamen aan bod.

Swing Cité werd georganiseerd door LouisLou en Trefpunt, met de steun van Danspunt.

Door besparingen is er in 2015 geen Swing Cité meer. LouisLou voorziet wel 4 dagen een programmatie in het Baudelohof: LouisLou’s Dance Madness.

Foto’s © Sissel Steyaert Photography

LouisLou stond in voor …

Creatie
Programmatie & productie
Educatie

 

Hulp bij jouw event

Voel je het zelf al kriebelen? Neem dan contact op met Sep voor meer info over hoe we jou kunnen helpen bij de organisatie van je event.

Contact

 

Meer info

Website
Facebook

 

Een reactie

“Tien dagen lang vonden liefhebbers van jazz, swing, jive en blues er hun gading. De tent zat ‘s avonds meestal tjokvol, maar er was steeds genoeg dansruimte. Al diende je als toeschouwer wel uit de doppen te kijken: de meer ervaren koppels tollen en swingen tegen bijzonder hoge snelheden over de vloer. Dat nam het publiek er graag bij, in Swing Cité had dansen een echte spektakelwaarde.”

- Het Nieuwsblad

 
Blijf op de hoogte: Nieuwsbrief | Facebook
Hello. Add your message here.